Platsannons Känt Kraftbolag & Kronans Kachaner

Sökes: sociopatiskt lagd affärsutvecklare. Är du en frisk fläkt och är beredd att ge ditt yttersta för att driva ett i teorin extremt lönsamt företag med förlust, inte drar dig för att muta, göra galna uppköp eller arbeta miljömässigt skogstokigt och som, sist men inte minst, gärna blir rik på kuppen, då är du rätt person för det här arbetet. Det är en fördel om du har ett affärsmässigt yttre som inte avslöjar din inkompetens omedelbart och som kan få både mutor och tokiga företagsköp att se vettiga ut. Vi ser helst också att du är en man som drömmer om en manlig gemenskap där vi skubbar varandras ryggar när det hettar till. Du får absolut inte tycka om Kronans Kachaner.

 

16 svar på ”Platsannons Känt Kraftbolag & Kronans Kachaner

 1. Tråkigt att man med åldersutvceckling kommit att avvika från ovanst. spännande och intagande personlighetsprofil.
  Annars.

  • Det är inte kört, Dan. De söker också folk till styrelsen, följande krav ställs: 1. Du tycker det är fint att sitta i en sttrelse. 2. Du vill inte med saken att göra. 3. Du vet att Vd och grabbarna p fältet vet vad de sysslar således är alla deras beslut rationella. 4. Du kan le snett överlägset om en besvärlig journalist ifrågasätter företagets handlande och det på ett sådant sätt att journalisten känner att den precis som du inte har en aning om vad grabbarna sysslar med men att det måste vara rätt även om det övergår både er och grabbarnas förståndsförmåga.

 2. En liten tillbakablick till Nyårsafton 1979, då inga VD jobb av slag de än må ha varit, var aktuella (måhända hade man kunnat platsa till beskriven tjänst)
  Ps Saknar bild på bandet, särskilt scenklädseln var om inte jag minns fel extraordinära eller rent av extravaganta. ds

  • Bild lär vara på gång, en bandmedlem påstår sig ha gamla pressklipp hos sin mor, om detta visar sig stämna kommer den inte extraordinärt vackra nuvarande illustrationen till videon stt bytas ut… Vi väntar otåligt!

   • Om nu bilderna inte skulle finnas, gud förbjude, så kan du väl möjligen ordna så att i vart fall en av bandmedlemmarna kan ställa upp på en rekonstruktion? Ett inte helt oävet tips är att scenkostymerna fortfarande finns att köpa på ett överskottsbolag nära dig. Hur det än går så är väntan snarast outhärdlig, så skynda på snälla..

    • Under förutsättning att det går att finna autentisk rekvisita anpassad till bandmedlemmarnas dagsakutella vikt är det en frestande tanke att genomföra en rekonstruktionen av den typen du nämner.

   • Nu tillhör de musikhistoriens mystifierade och ouppnåeliga lehendarer och legender och den som bevistat en av deras besjungna spelningar har något att berätta om för sina häpna och imponerade barnbarn, men visst tänk om…

 3. Namnet ”kaschan” mystifierar mig… Har det månntro något att göra med en arabisk häst? Att det skulle vara så enkelt som en hommage till en stad i Iran förefaller mig vara fullständigt osannolikt.

  • ”Kachan” mystifierar oss alla; (semikolonets dag idag) en viss ledtråd, tror vissa av oss, torde stå att finna i att bandet uppträdde i kronans underkläder: kachan = kalsong? Månne en aning avslaget vid en jämförelse med arabiska fullblod och historiska städer men gissningsvis lättare att hantera i scenografin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *