Semikolonets dag idag & Kronans Kachaner

Idag är ännu en viktig dag; det är semikolonets dag. ; : tecknet du använder när varken , eller . är perfekt. Enligt Språktidningen Semikolonintroducerades semikolon år 1494 av den italienske formgivaren och typografen Aldo Manuzio och idag är tecknet mer vanligt förekommande än någonsin; tänk bara på alla 😉 som dagligdags flyger över cyberrymden. Kronans Kachaners ”Samhällets Slagg” visade sig bli en sådan hit här på vinifierat att vi slår till med ännu en klassiker från Sveriges hjärta: Mungo.

2 svar på ”Semikolonets dag idag & Kronans Kachaner

  1. Tycker det är fantastiskt att det fortfarande idag finns fungerande utrustning som kan återge dessa förträffliga kasettbandsinspelningar, för det var väl inte mer avancerat än så eller? Inte var det väl i Berts studio. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *