Stoppa Psycholjuden i X3000!, Neil Sedaka & Rodrigo y Gabriela

Det förefaller vara ett rimligt antagande att SJ fått köpa sina nya X3000 till ett mycket förmånligt pris. Helt otänkbart är det inte att inköpskommittén aldrig provåkte eller att den eller de som gjorde det inte hörde så bra. Hade tåget provåkts och på vederbörligt vis avlyssnats torde det vara otänkbart att det blivit en affär. För er som ännu inteAlfred Hitchcock hunnit resa med X3000 kan vinifierat avslöja att tåget med ojämna mellanrum ger ifrån sig Psycho-ljud, på samma sätt som Hitchcocks film börjar låta med de där skrikiga fiolerna när damen ska tas av daga i duschen. Detta är både obehagligt och säkert direkt skrämmande för den som är lagd åt det pipiga hållet och vem är inte det i ett sådant här sammanhang: du betalar för en bekväm resa i ett modernt tåg och vad får du? Psycho-ljud! vinifierat kräver ett omedelbart driftstopp och förbud mot X3000 till dess det obehagliga Psycho-gnisslet åtgärdats eller varan reklamerats och skickats tillbaka till varifrån den nu kom. Psycho-gnissel. Neil Sedaka. Rodrigo y Gabriela.

2 svar på ”Stoppa Psycholjuden i X3000!, Neil Sedaka & Rodrigo y Gabriela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *