Förbud mot feldoserade crosstrainrar!

Ofoget med feldoserade crosstrainrar som ger entusiastiska utövare veckolånga vadkramper måste få ett slut! Av alla förbud vinifierat krävt genom åren är detta kanske det mest ömmande förbudet. Den som trots rådande förbud försåtligen och med den falska oskuldens bedrägliga avtryck mejslat i sitt allt annat än ärliga ansikte säljer eller hyr eller lånar ut slika tingestar ska kedjas fast vid den feldoserade apparaten och tvingas trampa på under två timmar eller till dess avskummets vader går i baklås.

2 svar på ”Förbud mot feldoserade crosstrainrar!

  1. Beträffande vader, som HR undrar jag om det finns något nytt att förtälja från joggingspåret?

    • Tackar för intresset för denna ständigt brinnande heta fråga och ber att få återkomma i ärendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *