Stockholm Syndrome

Då och då dyker de där rasande kompetenta banden upp och skapar sound och byggen som några år senare spelas av tusentals coverband ochMuse Absolution som hörs både här och där i mindre innovativa kompositörers alster, för att nu inte tala om hur brett och fräckt det används i reklam, trailers och liknande sammanhang. Muse har ända sedan debuten haft en särställning och fullkomligt sprutat ur sig musik och album som aldrig stannar upp trots att allt i stora stycken hålls inom samma ramar. Stockholm Syndrome från tredje albumet Absolution är ett utmärkt exempel på vad Muse handlar om.

4 svar på ”Stockholm Syndrome

    • Muse är grymmegrymmast! Såg dem live förra året, rysligt bra. Vilka musiker och vilken musik! Gissar att du redan har HARP, men om inte är dubbeln med dvd ett hett tips.

  1. Har den! Ofta på max i bilen! Måste se dem live. Men först tar vi Robert Plant i det lilla formatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *