Au Rendez-Vous des Pecheurs, Blois & Jacques Brel

Den som ännu inte varit i Blois bör snarast ta sig dit för att få sig lite historia och ögonfägnad till livs. Som om det nu inte räckte med all historia, vackra

Christophe Cosme

Christophe Cosme på plats i luckan

byggnader och vyer, finns här flera hyggliga krogar. Christophe Cosmes Au Rendez-Vous des Pecheurs ligger på en undanskymd bakgata och ser ut som den nedslitna, gamla fiskrestaurang det är, men låt er inte bedras av krogens yttre och inre ity köket, och för den delen servicen, är av yppersta klass. Kort sagt en Michelin-stjärna i ruffiga fårakläder. Eftersom allt annat är fel måste, så klart, maten vara extraordinär och det är den. Helt okej priser. Jacques Brel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *