Det här händer om du torrkokar tagliatelle, Caterina Caselli & Bobby Solo

Nu är det bevisat! Och det är vinfierat som gjort det: Om du torrkokarCaterina Caselli tagliatelle bränns den fast i grytans botten. Detta är inte särskilt trevligt – det luktar och smakar illa och det är svårt att göra rent grytan – och vinifierat vill därför avråda sina HR från att hemma och utan kunnig sakledning försöka göra om experimentet själva. Caterina Caselli. Bobby Solo.

2 svar på ”Det här händer om du torrkokar tagliatelle, Caterina Caselli & Bobby Solo

 1. Van av ordning mazte givetvis stalla nagra fragor angaende vinifierats senaste inlagg.
  1. Som grasankling, varfor koper man 4 paket tagliatelli och oppnar samtliga? (Forutom den vetenskapliga undersokningen da)
  Detta maste vara mat for 10-12 personer.
  2. Som kock av normal amatorstandard undrar v.a.o. givetvis ocksa hur det gar till nar man torrkokar namnda tagliatelli?
  Om vinifierat inte vill redovisa detta infor den omfattande lasarskaran I detta forum finns det mojlighet att gora det mera privat nu pa fredag 10.00 da svenskarna I byn borjar hostens boulesasong..

  • Det låter frestande att få tillfälle att berätta mer om tagliatellen i samband med att boulesäsongen rullar igång på fredag. Dessvärre befinner jag mig då på resande fot varför det är omöjligt – låt vara att vi skulle kunna lösa det via en skype-konferens, men det kanske inte är aktuellt? Om erbjudandet kvarstår vill jag dock hålla dörren öppen för framtida föredrag i ämnet, som jag vid det här laget med rätta anser mig vara något av en expert på.

   Frågorna:

   1. Eftersom paket ett hade fel bandbredd var jag, så klart, tvungen att ta reda på om all tagliatelli numer bytt standardformat. Som framgår av de vetenskapliga texter som presenterats här på bloggen var så inte fallet. Tvärtom, visade det sig, råder rena kaoset avseende tagliatellins bandbredd. Vill för ordningens skull påpeka att det rörde sig om tre och inte fyra paket.
   2. Jo, det är många som vill veta hur man gör när man torrkokar tagliatelle, men jag vill än en gång sända ut ett varningens ord: gör inte detta på egen hand, hemma, utan sakkunnig handledning vid er sida! Dock, enkelt uttryckt, så här går det till: Tag ett knippe tagliatellenystan av standardmått, lägg dem i en kastrull med vatten, sätt på högsta värme, lämna köket och glöm bort den kokande grytan en timme. Klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *