Knee defendern här, snart dags för Space defendern? & Doris

Enligt dagens Dagens Nyheter finns det något så genialiskt som en knee defender som knäömma personer kan ta med sig på resan. Med denna kan framförvarande resenärs stol blockeras varmed det egna knäutrymmetDoris med Plums behålls fullt ut och glas och mat på det patetiska bordet framför resenären undgår att plattas till när hänsynslösa personer vräker sig bakåt som om de ägde hela flygplanet. Nej, en chockartat stöt i ryggen ska de ha när de bär sig åt så där. Nu väntar vi bara på att någon uppfinner en space defender som möjliggör för resenären att innesluta sig i en egen bubbla så att skrikande ungar, blöjdofter, nysskvätt, pratglada medresenärer och andra resenärens gissel hålls på avstånd. Doris med Plums.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *