Förbud mot säteskastning, megalurar och täta jular! & Leona Lewis

1. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot att kasta sig ner, med sin fulla tyngd, i sätet på flygplanet. Om detta får sätet att vicka till så det slår till den bakomvarande passagerarensKarl-Bertil Jonsson knän, ska personen ifråga omedelbart avvisas från farkosten, oavsett om denna lyft eller inte, och om den brutala säteskastningen får den bakomvarande, intet ont anades, knäömma personen, att vid sätesträffen på ett aningen pinsamt vis kvida till, ska vare sig fallskärm eller andra hjälpmedel medfölja i samband med avvisningen. 2. Så länge lurarna var små och diskreta var det illa men acceptabelt, att allehanda typer gick runt i sin egen värld och ställde till det för oss andra emedan de lyssnade på musik och gav ifrån olämpliga ljud, men nu, när plötsligt alla ska ha megalurar på huvudet, vilket till och med får människospillrorna som vandrar på vår jord med små löjliga mobiltelefongrejer på örat att se vettiga ut, är gränsen nådd: viniferat kräver ett omedelbart förbud mot megalurar! 3.Leona Lewis Satt idag någonstans över Polen och funderade på vad som händer i Disneys Jul och Karl-Bertil Jonssons Julafton och upptäckte att jag vet a-l-l-t och hur kul kommer då årets jul att bli för mig? vinifierat kräver förbud mot för tätt återkommande Jular! Förr tog det tid mellan varje jul, så är det inte längre och det måste vi som har koll på saker och ting sätta stopp för. Trots det sista förbudskravet tar vi oss tid att lyssna på Leona Lewis när hon får till det i bästa Tamla Motown-anda då hon jublande sjunger Julen till: One More Sleep, Christmas (Baby Please Come Home) och Winter Wonderland.

6 svar på ”Förbud mot säteskastning, megalurar och täta jular! & Leona Lewis

 1. Nu när vi ändå är inne på flygplan (som du även har tagit upp i tidigare inlägg) så låt mig få bjuda på mästerliga Smith & Jones.
  http://www.youtube.com/watch?v=OKfhq2yDxek

  Vi har beställt hem en flaska Abraxas som har fått bra betyg. Hur vill du ”ranka” rieslingvinerna från Lemelson och Menger-Krug?

  • Tack för Smith & Jones! Kul du provar Abraxas – mycket personligt och, tror jag, av typen ”tyck om eller tyck inte om” och, de flesta ”tycker om”.

   Både Lemelson och M-K gör rena, snygga viner. Tror Lemelsons Riesling vinner på att lagras ytterligare ett par-tre år, men ok redan nu om än lite kantigt. Menger-Krug bra nu (prova gärna också M-K:s Weissburgunder Keltic Terre från Krug’scherhof).

   Tror att Ponzis Riesling från Oregon kommer in i BS i början av 2014 – oerhört väl vinmakad och mycket bra.

 2. Ett tydligt exempel på att man inte skall dra förhastade slutsatser av att endast läsa rubriken, ”säteskastning” 🙂

  • Japp, och om det nu var så i ditt fall att du kom lite fel i rubriken, är du ett levande och talande bevis för att ordet säteskastning fungerade som det skulle.

 3. Hej Lars mfl
  Ponzi Riesling finns redan att beställa i Systembolagets beställningssortiment. Artikelnumret är 72886 och priset 179kr.
  Med vänlig hälsning,
  Terrific

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *