Det svåra i att tänka självständigt & Crood

Om historiens obarmhärtiga sken med tiden visar att du vid ett givet skeende befann dig på rätt sida, finns det anledning för dig att glädjas och vara nöjd. Däremot knappast att peka finger åt den som inte gjorde det. Det är långt ifrån säkert, men kanske skäms den personen, trots allt och även då den personen är du eller jag, i efterhand, utan pekpinnarCrood under näsan. Fast vissa bättrar sig aldrig. De har alltid en bra förklaring till varför de var så obarmhärtigt fel på det eller, snarare, i deras ögon, rätt på det, egentligen, för det är historien som har fel. Det vi alla kan önska oss är att så många som möjligt försöker tänka själva redan i skeendets stund, så de inte ansluter sig till en sak bara för att den de normalt håller på säger att det är rätt och riktigt. Vi lyssnar på en cover framförd av Crood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *