Goebbels & Limhamn

Gauleitern Goebbels lät i det sena 1920-talet medvetet sina bråkstakar marschera där han visste att de skulle hamna i bråk, områden där motståndet var som störst. Goebbels tillika Hitlers parti NSDAP var svagt i huvudstaden men genom att provocera fram bråk fick det mer uppmärksam än det annars hade fått. Det är inte orimligt att anta att svenska nazister idag använder Goebbels beprövade taktik. I Limhamn häromdagen lyckades de över förväntan. Allra bäst för Svenskarnas Parti var att de som bråkade var motdemonstranterna och polisen. Med tanke på att motståndet mot extremismen är förkrossande stort i Sverige och försvaras av alla riksdagspartier och trosinriktningar kan detta inte ses som något annat än en lika oväntad som stor framgång för Svenskarnas Parti. Förlorare är polisen och Sverige.

2 svar på ”Goebbels & Limhamn

  1. Inget nytt under solen. Såg att klädkjedjan Zara säljer randiga barnkläder med sexuddig gul stjärna. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *