Matfestival & Vin & Delikatess & Hair: Skövde i händelsernas centrum

I morgon, fredag 14 -21, och på lördag 13 – 20, arrangeras i Skövde mässan Vin och Delikatess, samtidigt pågår ute på staden årets stora Matfestival. Således finns det många skäl till att bege sig till Skövde i morgon och påVin & Delikatess Skövde lördag. Den som är där 17.30 fredag kan med fördel infinna sig till det föredrag och provning jag ska hålla runt temat flygande vinmakeri, bara en sådan sak! Som om inte allt detta räckte för att även locka folk från Ludvika och Torsby kan Skövde på fredagen fresta med premiär av musikalen Hair.

2 svar på ”Matfestival & Vin & Delikatess & Hair: Skövde i händelsernas centrum

  1. Tack för ett underbart seminarium! Har redan börjat läsa boken och det är svårt att sluta 🙂
    Hoppas vi ses igen, får hoppas du befinner dig på någon vingård nästa gång vi är i Frankrike!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *