Fotboll: Förbud mot hållahandenfånfirande

Den tiden är sedan länge förbi då fotboll var en sport för män, en tid då villbliare likt förebilden Kurre Hamrin kubbade runt med strumporna runt anklarna och utan fegisattribut som benskydd, en tid då man snöt sig i näven, luktade verkningslöst liniment, aldrig drog i skjortan men väl i samband med hörnor och andra fasta situationer fulstämplade motståndare med retlig uppsyn eller fularmbågade den som behövde ha igen för gammalkurre hamrin ost. En tid man inte trillade omkull och lipade för en smäll på smalbenet, en lårkaka, en armbåge i sidan eller en fulstämpling. Låt vara att fotbollen idag också blivit en sport för kvinnor, låt vara att det svenska damlandslaget är bättre än det manliga dito, låt vara att herrlandslaget klagar och piper värst, låt vara att damlandslaget har en mer underhållande coach, låt vara att damlandslaget rent generellt verkar befinna sig på en högre intellektuell och mer kommunikativ nivå än herrlandslaget. Det är okej. Det är också okej om än lite mesigt att alla har benskydd och uppkavlade strumpor. Det är nästan okej att en del visar att de har ont fast de handen på hjärtat borde bita ihop. Men det är inte okej att de springer runt hand i hand på planen bara för att de gjort mål! Redan det faktum attsepp blatter fotbollsspelare bär huvudtofsar som om det inte finns något väldigt copy cat-aktigt och tio-över-tolv över detta är illa nog. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot hålla-handen-fån-firande på fotbollsplanen! Någon måtta på förflackningen måste vara! Hand-i-hand-trams-firande ska bestraffas med omedelbar utvisning och att det firade målet ogiltigförklaras. Vid upprepade förseelser ska syndarna tvingas umgås med den i näsproletärernas värld ökände Sepp Blatter under en veckas tid och som en del av straffet ska de sitta inom doftlängdsavstånd från Blatters mun i samband med alla måltider och samtal med denne.

6 svar på ”Fotboll: Förbud mot hållahandenfånfirande

 1. Enligt mitt enkla förmenande spårade Den Moderna Fotbollen ur någon gång på artonhundratalet, eller däromkring.

  Tack och lov spelas det fortfarande riktig fotboll även om det är lite i skymundan. Ty Riktig Fotboll är med till visshet gränsande sannolikhet inte PK. Det kan även förutsättas att Queensberry rules inte tillämpas. Alls.

  https://www.youtube.com/watch?v=uiKOhGpQPD4

  Just my 2c..

 2. Nu Lars får du välja:
  A Förbud mot fotbollens hålla-handen-firande.
  B Förbud mot motorsportens spruta-champagne-firande.
  I dilemmat ingår att du bara får välja ett av förbuden. Endera snusket måste du tillåta.

  • Pest eller kolera! Dock ett lätt val trots det nyss sagda. Förbudet måste gälla hålla-handen-firande emedan spruta-champagne-firandet kan genomföras med någon av alla de skräpskumpor som finns att köpa för alldeles för lite pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *