vinifierat avslöjar: sanningen om Walkmens There Goes My Baby!

Understundom har enstaka individer inte fullt ut kunnat begripa er utsändes i de lo-fiierade covernas gråmulna himmel fullständiga och ovillkorlig kärlek till The Walkmens cover på The Drifters There Goes MyThe Walkmen Baby. vinifierat kan nu avslöja att det beror på att er utsände o s v tror sig kunna göra en Paul McCartney eller Stevie Winwood på den här versionen, det vill säga spela alla instrumenten själv samt, vilket sannerligen inte är vanligt, framföra sången lika vackert, tonsäkert och väl intonerat som i den högt älskade covern, som kan avnjutas här. Och så lite bonus: Bobby Darin, Bobby Vee, Bobby Rydell, Bobettes och Bobettes coola halvcover på sig själva.

2 svar på ”vinifierat avslöjar: sanningen om Walkmens There Goes My Baby!

 1. ”..er utsände o s v tror sig kunna göra en Paul McCartney eller Stevie Winwood på den här versionen, det vill säga spela alla instrumenten själv..”

  Det måste betyda att det finns ett stå-piano inom räckhåll? Om det skall bli cover ”paw rightight” som Les Anglaises säger. Ståpianon finns i hundratal gratis mot avhämtning här i gamla Svitjod.

  Vintage är kul! Det lät sämre förr – som tur är! Klippet ifråga, The Walkmen, har en tydlig ton av Spector i ljudet. Lite av högtalare monterad i plåtoljedunk. Fint.

  Gratulera mig gärna för jag har i helgen förvärvat en ”gammal” (tidigt 80-tal) Peaveytopp vari jag kan inkoppla min Kawai-planka från ca 1963. Så nu startar sökandet efter en lämplig plåtdunk.

  Hur skulle det gå för Den Upplysta Mänskligheten om det inte funnits Youtube-klipp!

 2. Ber att få gratulera!!!

  Vad gäller ståpianot så var det mer en feeling av att kunna om instrumenten och inspelnigsapparaturen fanns där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *