Förbud mot barnkockar!

TV-kocken har kommit för att stanna. Det är bara att acceptera, men vi måste sätta ner foten när de giriga produktionsbolagen inte drar sig för att utnyttja barnarbetare och låter förnumstiga skitungar stå och prata smet och klet på bästa prajmtajm. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot barnkockar! Föräldrar som, uppenbarligen inte utan viss stolthet, låter sina självgoda ungar stå och dumma sig på TV, ska hållas i fängsligt förvar och matas med vatten och bröd tills ungarna normaliserats och kan stå på egna ben i samhället, medan skyldiga producenter och andra som medverkar till att barnen offentligt gör bort sig och stör rekorderliga samhällsmedborgares vardag, ska tvingas vara med i nästa, extra drogbestänkta, säsong av Big Brother.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *