Förbud mot tolvslagstalare som inte kan klockan!

Hur irriterande är det inte att sitta där andäktigt väntande bara för att redan innan tolvslagstalaren kommit halvvägs höra klockan börja klämta alltmedan nyårssabotören står där, lätt vimsig, och flackar med blicken efter textmonitorn eller någon annan som kan berätta var han är och vad han nu ska säga?! vinifierat kräver förbud mot tolvslagstalare som inte kan klockan! Skulle dessutom den som inte höll tiden och svek hela landets befolkning efteråt vifta bort det hela med att det är ”läckert med det oförutsedda” ska hen användas som kläpp i lämplig klocka i Storkyrkan vid det närmast efter domens utfärdande följande tolvslag.

1 svar på ”Förbud mot tolvslagstalare som inte kan klockan!

  1. Hear, hear!
    Irritationen var stor, man kanske skall bliva vid sin läst. Bara för att man är en mycket god sångare behöver man inte vara en dito talare.
    Åter till Dramaten, där finns diftongerna,,,!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *