Ett varnande exempel sponsrat av Anonyma ABBAister

”Slutet är nära! Sanna mina ord. Satt idag vid datorn och arbetade i bästa välmåga då, plötsligt!, det bara kom över mig, att jag ville lyssna på ABBA Gold – Greatest Hits. Jag togABBA Gold mig för pannan, kände mig yr, såg mig om över axeln, gick ett varv och låste alla dörrar, satte ögonbindlar och öronmuffar på hundarna, släckte ljuset och kröp in i ett hörn där jag blev ett med skuggorna och så. Tryckte. Jag. På. Spelapilen. På. Youtube. Satt sedan där och. Njöt. Diggade the Dancing Queen. Och. Knowing me knowing you. Och. Såvidare. Och. Nu när ABBA-ruset är över känns allt så tomt och jag sitter här med skammens glödheta rosor på kinderna och undrar varför hundarna går runt med öronmuffar.”

6 svar på ”Ett varnande exempel sponsrat av Anonyma ABBAister

  1. ”När Phan blir gammal blir han religiös” är ett välkänt ordstäv.
    ABSOLUT inga som helst jämförelser. Varken i övrigt eller i sak. Det var bara något som dök upp sådär random..

    Kändes det ändå inte liiite skönt??

    ”The World ends not with a Bang but a whimper…” 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *