Robb & Richard Rocks!

Redan som pojkvasker satt den lille upptågsmakaren Peter Robsahm i Hjo och filade på sina låtar och drömde om att skriva stora, pompösa verk. Rockoperor. Childhood Gardens och annat pretentiöst. Somligt blev bra, annat inte lika bra. Åter annat mycket bra. Och så skulle han hinna med att bli pappa och bokbindare och rodda diskotek och en massaRichardRocks!2 annat som måste göras så man kan mogna och låta de där första försöken till musik växa till storslagna verk och, en dag, en fullfjädrad rockopera, fylld av varierad och vacker musik och härliga harmonier. Nu i veckan har projektet offentliggjorts och Peter (musik, text) och hustru Maria (text) har fått rejält med uppmärksamhet i England. Inte lika mycket i Sverige. Än. Ni som får information redan nu genom er utsände i de rykande färska rockoperornas välljudande värld kan via sajten RichardRocks! förboka biljetter och här kan ni se lite ljus och höra musik från föreställningen och här kan ni höra första låten ur rockoperan som hamnat på youtube. Och, som om det behövdes, här en promotion video. Vi ses i London någon gång mellan tredje oktober och sjunde november.

2 svar på ”Robb & Richard Rocks!

    • vinifierat varken vill eller vågar vara sämre och tackar tusenfalt och tvivelsutan för den varmt välformulerade och konsensusfyllda kommentaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *