Förbud!

Har redan tidigare krävt förbud mot nationaldagar den sjätte juni – ett krav som idag upprepas. Förutom att det tar fokus från oss Gustafar och vår stora dag har det förstört pingsthelgen och ingen har en aning om varför sjätte juni ska vara svensk nationaldag – alla vet att den självklara nationaldagen är midsommarafton.

Bortsett från det ovan upprepade kravet passar vi på att fästa strålkastarljuset på den hemska upplevelse det är att ge sig ut på ett sydprovencalskt snabbköp en lördag i början av juni. Trots 35-gradig värme söker sig de nyss ankomna turisterna en masse till varulådorna, där de trängs och hysteriska, borttappade och svettiga bidrar de till att det tarFrank Zappa 2 en evighet att göra ett inköp som annars skulle gå på ett huj. vinfierat ser sig nödsakat att kräva förbud mot snabbköpsbesök i Sydfrankrike lördagar i juni. Någon kanske vill mena på, att då kommer ju inte förbudsivraren heller att kunna handla där de förbjudna handelsdagarna. Det är rätt och riktigt och en smäll man får ta för den goda saken ity den som upplevt att fastna där i den hysteriska röran samtidigt som någon uppenbarar sig som förvisso förefaller ha tvättat sina kläder men därefter lämnat dem att långsamtorka i tvättmaskinen alternativt lämnat de blöta plaggen ihoptufsade i det gassande solskenet varmed mikroorganismer av oönskad och stinkande art snabbt funnit sig väl till rätta och satt igång med vad de nu gör för att lukta surt och illa, den som hamnat i närheten av en slik person och som omtöcknad och med en begynnande migrän stapplat mot kassan och den friska luften därutanför den vet att här kan ingen pardon lämnas, slika situationer måste till varje pris undvikas, förbud!

Sist men inte minst har vinifierat på Facebook tagit del av en Fb-väns rättmätiga klagan över hur han denna förmiddag störts av ett barnkalas arrangerat på hans innergård och med vad han misstänker både fritt amfetamin och kokain till de små telningarna. Nu går det såklart inte att förbjuda barnen eller ens straffa dem, omyndigförklarade som de med all rätt är. Däremot borde man kunna jämställa finansiering av barnkalas i det fria med finansiering av terrorism. Frank Zappa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *