Hustrun dissar chokladpudding!

IMG_1527Hustrun hade varit borta på affärsresa. Er utsände i de väntande suktarnas skara gladde sig över hennes återkomst. Gjorde sig till. Fick till finfin spaghetti carbonara med bara lätt vidbrända fläskbitar och tokmycket grädde men i alla fall: Hustrun fick Ornallaia 96 till detta. Succé! Dessutom: dessert! Sa det också ”Inte nog med detta, gullet, det kommer dessert också!”. Hustruns ögonbryn drogs ihop och det flög ur henne ett ”Har du gjort chokladpudding?”. Men, hur kunde hon veta det!? ”Du kan bara skopa upp glass och göra chokladpudding och eftersom du var så till dig måste det vara chokladpudding du gjort. Var den svår att vispa?” sa hon och fortfor ”Det är verkligen gulligt av dig, men jag äter inte chokladpudding, det enda som är värre än Ekströms chokladpudding är Darmagnacs chokladmousse” (Darmagnacs chokladmousse är, för er som inte har koll, en vedervärdig och lokalt lika känd som skydd smörja tillredd av en f d traiteur i Draguignan, Frankrike). Suck! Tungt… Eller, nej då, inte alls, faktum är att det inte kunde vara bättre än så här! Fatta: Hustrun äter inte chokladpudding så vem får allt då? Musik!IMG_1529

4 svar på ”Hustrun dissar chokladpudding!

 1. Äsch! Jag trodde att ”traiteur” betydde Förrädare… 🙁

  ”Förre Förrädaren Hildor Peterzohn..”
  http://www.gronkoping.nu/gronkoping/manadens-profil-i-gronkoping/manadens-profil-hildor-peterzohn.html

  Aldrig man får vara glad..

  Hm. vad sade Alf Henrikson om detta tillstånd…

  ”Vad besviket och misslyckat livet kan bli
  och vad plåga det kommer åstad!
  Jag hade tänkt dikta en stor tragedi
  men jag kände mig alltför glad.”

  Spaygrädde däremot; det borde FÖRBJUDAS!!

  Have a Nice Day.

  • Haha, tack för visdomsord och ett sanningens ord om spraygrädde! Vad förre förrädaren anbelangar torde traiteurens Darmagmac chokladmousse snarast vara att jämställa med högförräderi mot allt vad god smak heter, varför vi tycker oss kunna anse att traiteur ävenledes kan användas i betydelsen förrädare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *