Vin & delikatess i Skövde i helgen

Fredag-lördag samlas vi i år igen i Skövde för att äta och dricka gott. Er utsände i de Skövde 2015förhoppningsfulla mat- och dryckestillställningarnas värld slår vin så det står härliga till samt gör sitt bästa för att inte förolämpa vänligt frågande mässbesökare, det kan till och med hända att den nyss nämnde överträffar sig själv och ler och talar vänligt om ditten och datten samt ljuger så berättelsen och vinet blir bättre.

2 svar på ”Vin & delikatess i Skövde i helgen

  1. Det blev inte tid till någon mässa den här gången (tyckte nog också att inträdet var i häftigaste laget), men det var trevligt att få säga hej i alla fall. Hoppas att det hela avlöpte väl och att du klarade dig från att förolämpa allt för många besökare. Och i händelse av att så ändå skedde så sök tröst här. https://www.youtube.com/watch?v=i9d_FFWnxY0

    • Ja, inträdet onödigt högt! Najee, vet inte hur många som förolämpades, men jag mådde bra… Tack för musiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *