Dela om du inte är pedofil!

Ni som inte fallit till föga för Facebook – något ni bör göra, i alla fall om ni är typ 30+ och inte längre är så himla hippa – ska veta att där florerar inte bara hat och hjärnsläppshysterisk politisk propaganda av allehanda slag utan också små trevliga minnen och annat uppbyggligt. Och så har vi de där ”Dela om…”-grejerna. Det kan vara saker som ”Dela om du älskar ditt barn”, ”Dela om du är en god människa”, ”Dela om du tycker TV4 har för mycket reklam” och ”Dela om du tycker det ska bli fred på Jorden”.FacebookFunderar nu på att, under pseudonym så att inte FRA och NSA missförstår situationen, börja lägga ut dela-grejer av ett annat slag, bara för att se vad som händer. Till exempel vore det intressant att testa ”Dela om du tycker att det är för lite handgemäng i Riksdagen”, ”Dela om du också har stulit från en när och kär”, ”Dela om du också tycker illa om djur, inklusive dina egna” och ”Dela om du hatar Charlotte Kalla och Sanna Kallur”.FacebookEtt annat intressant test vore att lägga ut något som ”Dela om du inte är pedofil” i syfte att se hur många, och vilka, som inte delar.

Dela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *