Förbud mot småpratande säkerhetspersonal

Att anlända till Arlanda och upptäcka att det är lite folk och för en gångs skull inte alls kaos Lufthansa-strejken till trots inbjuder till ett välbehagligt sinne. Nu hjälper dock inte detta välmående långt för den som, efter att ha passerat den i vanlig ordning slöa säkerhetspersonen vid fast track-köns entré, upptäcker en stillastående bautarad i fast tracket. Och detta medan de vanliga kontrollerna uppvisar mindre köer och snabbareFatal Bazooka avancemang. Övertygad om att det måste ha varit fel på maskineriet i fast track-kön avancerar hen – intill sannolikhet gränsande visshet er utsände i de enerverande flygplatsköernas stillastående men allt annat än stillasinnade värld – långsamt framåt bara för att, när hen kommit tillräckligt nära för att se och förstå, upptäcka att säkerhetspersonen som ska kolla backarna längst bak på transportbandet oavbrutet står och småpratar och stör personen som ska titta på röntgenapparatens skärm! Något som, självklart!, leder till stopp på backtransportbandet! vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot småpratande säkerhetspersonal på flygplatser! Bortsett från omedelbar uppsägning ska den som småpratar straffas med magkatarrsymptom och den som dessutom ser ut att ha all tid i världen samtidigt som den myser och roar sig där mitt i sitt störande småprat med skärmpersonen ska bokstavligen beslås med en stressfraktur i käken.

Fatal Bazooka feat Yelle.

7 svar på ”Förbud mot småpratande säkerhetspersonal

    • Tack – ja, nu får det bokstavligen talat vara färdigpratat på och om Arlanda, dags att gå från ord till handling!

    • Det är de rätta takterna! Låt oss förbjuda både säkerhetspersonal och köer! Frågan är om vi inte ska förbjuda småprat också eller i alla fall förbjuda småprat på arbetstid. Ja, och då infinner sig frågan vad vi ska göra med arbetstiden, ska vi inte förbjuda den också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *