Ditt namn betyder

Kort information till er som inte har Facebook: På Facebook förekommer allehanda test. Till exempel: ”Dela om du hittar 5:an inom en minut” och till detta en bild med en massa c:n och en femma, som så klart de flesta hittar inom en minut. Grejen är nu den att bara en del väljer att dela för att visa hur duktiga de varit. Den psykologiska drivkraften bakom detta får var och en själv fundera över. Den som kommer på ett bra svar kan dela det.Facebook loggaVidare kan man, om man är så hågad, testa sina kunskaper i allt från engelska till saffransbullar och dela med sig när man klarat testet galant (annars delar man givetvis inte). Intressant är att ta reda på vad ens namn betyder. Du klickar in på en sajt eller Fb-sida (som samlar information om dig) och uppger ditt namn och får ett fantastiskt svar tillbaka. Ett svar du kan dela så andra ser hur speciell du är. Till glädje för alla, även dem som inte gagnar sociala medier i någon större utsträckning, har er utsände bland de vilsekomna utövarna av sociala medier kommit på ett universellt svar för alla namn. Så vad du än heter så betyder ditt namn: ”Störst, bäst och vackrast, av kungligt blod och stark och fantastisk”.Facebook likaVi lyssnar på den störste och bäste och, ja vacker också och definitivt stark och fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *