TV-kocken goes slottet

Efter ha gjort succé som TV-kock stod det inte länge på förrän jag blev inbjuden till de andra stjärnorna på slottet. Har alltid förundrats över det programmet och hur det kan bli som det blir men innan jag visste ordet av grälade Morgan Alling och jag öppet i Aftonbladet om ingenting och Expressen avslöjade att Hästbonden lockat med sig Claire Wikholm till sitt rum varför jag kom till ett tomt rum då jag skulle stöta på henne så jag fick nöja mig med att tillsammans med Stefan Sauk rösta fram världshistoriens tio bästa diktatorer och sedan började programmet och då satt jag där och åt soppa i godan ro när Naken-Janne från Farmen dök upp och det blev ett himla liv på Alling som menade att Janne redan haft sina femton minuter i strålkastarljuset för många herrans år sedan i Farmen och att ingen, i-n-g-e-n, mindes honom och hans helikoptergrej nu och att han inte skulle komma här och komma på övertid och då kom Fadde in och slängde ut Naken-Janne och jag sa till Claire med en glimt i ögat samtidigt som jag grät en skvätt – då jag sett att alla som är med i programmet och gråter en skvätt får extra mycket TV-tid grät jag rejält – ”Vilken fin klänning du har, Claire, den klär dig” och vi insåg alla där och då att det här är riktigt bra TV.slottetslottetMusik för en stjärna!

2 svar på ”TV-kocken goes slottet

 1. Amendu! Jag kan inte förstå att det finns så lite kommentarer, i kommentatorsfältet, angående denna strålande nyhet?
  Ser folk inte längre på Tv? Läsa man icke Högintressanta bloggar på viktiga sociala medier??
  Man blir, som danskar pläga säga, forbavsed.

  Dock undrar jag något ”forstyrred” Visar inte bilden ett finskt tukthus i röd tegel??

  Och, det var så sant, ber att få önska Hr Torstenson en synnerligen god fortsättning på julhelgen. Tillika ett oöverträffat Gott Nytt År!

  • Det är en väl förborgad hemlighet att slottet stjärnorna vistas i i själva verket är ett finskt tukthus i röd tegel, mycket uppmärksamt att uppmärksamma detta faktum som gått den samlade skvallerpressens spjutspetsars näsor förbi! I övrigt kan jag bara hålla med och undra varför ingen hört av sig från kvällspressen eller varför Svensk Damtidning inte bett om ett exklusivt hemma-hos-reportage eller varför inte kommentatorsfältet kokar av överhettad kommunikation, tarvliga trakasserier och ogenomtänkt polemik!

   Ber avslutningsvis att få framföra en innerlig önskan om en God Fortsättning och ett makalöst Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *