Kändisvin in fabrica

 • – Bäärt.
 • – Ja, hej det här är Stuttgart Eindhoven från PR-byrån Bolla in en boll.
 • – Ja hääj.
 • – Vi har blivit kontaktade av en vinimportör som vill lansera ett nytt kändisvin och rakt på sak: är du intresserad?
 • – Va ä dä?
 • – Kändisvin?
 • – Ha.
 • – Ett vin med en känd avsändare, någon som konsumenten kan identifiera sig med och lita på och så här års tänker jag ”Mello”, jag tänker ”Samir”… men Samir dyrkas bara av åttaåringar och de köper inga viner, säger importören så jag har fått tänka om och tänker då ”Mello”, jag tänker ”Stenmarck”, ”gubbar som dyrkades av åttaåringar och mammor år 1900”, ”en publik som nu får handla på bolaget och som dricker vin om det är sött nog”, jag tänker ”Kicki”, jag tänker ”Lotta”, jag tänker ”Lasse”, jag tänker ”Bärt”, ”Bärt!”. Precis så tänker jag. Du får en tia per flaska.
 • – Diil! Men va sa ja göra?
 • – Vi kanske måste be dig vara med på några bilder där du låtsas prova vin och så kommer vi så klart använda dig i annonser av olika slag men det är väl inget problem för dig?
 • – Hä, ”Am inn” sôm han sa sôm ble å mä svendommen hehe.
 • – Öh, eh, ja men då säger vi så. Det är förresten ett rött boxvin med, jag citerar importören och mig själv, ”en lätt trallad och harmonisk melodi i dur som livar upp både när var dagen är tung och när vännerna kom mer på middag på fredag kväll. Eller var för inte bara ett glas rätt upp och ner för att räkna in dag en? A one, a two, a one two three four!”. Så heter vinet förresten, ”Bärt – a one, a two, a one two three four”.
 • – Låter ju skit bra!Chips - holm, danielsson

A one a two, a one two three four – here we går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *