Côte Rue, Draguignan 2.0

Har tidigare skickat Côte Rue i Draguignan till skyarna. Sedan fick krogen sin väntade stjärna och nu har den talangfulle matkreatören Benjamin Colombat flyttat till lyxhotellet på Château de Bern, i Lorgues, med sitt stjärnkök.IMG_2231 Men Côte Rue finns kvar och det är fortsatt Benjamin som står för stället och det gör han med den äran. Konceptet är nu mer rustikt och maten franska tapas och smårätter. Allt mycket gott, varför stället fortsatt rekommenderas å det varmaste. Dock är inte vinlistan jättekul och en varning utfärdas för den hemkörda sangrian som smakar som hemgjord, makabert misslyckad glögg med tokkanel så genomslagskraftig att hela brygden sitter som ett sandpapper på tungan.IMG_2232Musik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *