Köp genast Kronos väv!

Officiellt utkommer min nya roman, Kronos väv, den 20 september. Å andra sidan går den redan nu att köpa så det finns i sanningen inget skäl alls för en sann HR att inte slå till på stört. Trevligt är om HR:en kontaktar en lokal bokhandlare och beställer verket där – då stöttar HR:en inte bara den utsatte författaren utan också den hårt pressade bokhandelsbranschen. Den som är lite mindre om sig och kring sig köper via en nätbokhandel, som den här eller den här eller den här för er som förlorat känslan för papper (ja, du ska kicka på det understrukna ”här” för att komma vidare till dit). Och den som är både snål och lat, den köper boken direkt från förlaget genom att klicka på det här här.DidotSå här heter det i releasen som förkunnar bokens essens och existens:

”Det går att läsa Kronos väv som en allegori över mänskligheten, som sitter fast i tidens garn, dömd att upprepa sig själv och till att begå nya bestialiteter mot sig själv. Eller så går det att läsa boken som vilken berättelse som helst. Oavsett vilket kommer läsaren att få bekanta sig med ett färgstarkt och omfattande persongalleri.

Historiska personer och händelser och vad som kanske är påhitt går in i vartannat. Världens bästa människoköttskock, den forne diktatorn Idi Amin och rugbyspelaren Jonny Wilkinson är några av dem som dyker upp på marknadsplatsen i den sydfranska staden Draguignan. Där möter de historiska personer som anarkisten Gabrielle Lisette Lamothe, konstärinnan Jeanette Douney, Napoleon Bonaparte och motståndsmannen George Cisson.

Lars Torstenson debuterade 1986 med romanen ”Anakolut”. Sedan dess har han skrivit drygt dussinet böcker, utgivna i Sverige och Danmark. ”Kronos väv” är hans fjärde roman. Författaren bor sedan 1988 i Frankrike, där han är verksam som författare och konsulterande vinmakare med världen som arbetsfält. En anekdot är att han bland annat utsetts till Vigneron de l’année av det ansedda mat- och vinmagasinet GaultMillau.”DidotSlå till på en Kronos väv, prata om den och låt dina mindre belästa vänner sitta där som suktande fåntrattar och vänta på det officiella släppet i september!

Celebration!

7 svar på ”Köp genast Kronos väv!

 1. Vill ha nu ‼️din första bok var så ” knasig” för jag var för ”ung” att fatta
  Du är en fantastisk människa med en kär väninna till mig som fru ?

  • Tack, Annelie! Tja, den här boken är mindre ”knasig” och du är ”äldre” nu så det låter som en perfect match…

 2. Den här gången blev det att vara både snål och lat, beställt några ex för mig själv och som en perfekt julklapp eller present till ett par andra, direkt från förlaget. Ser fram emot en underhållande läsupplevelse.

  • Lyckades sätta svaret som egen kommentar så vi tar det igen (se nedan):

   Jag är nu lite part i målet, men visst är den lika bra. När jag funderar på saken ser jag nog ”Skördeoffer” och ”Kronos väv” som de två första böckerna i en ”Draguignan-trilogi” , där böckerna har det gemensamt att de har Draguignan som ett slags epicentrum.

 3. Jag är nu lite part i målet, men visst är den lika bra. När jag funderar på saken ser jag nog ”Skördeoffer” och ”Kronos väv” som de två första böckerna i en ”Draguignan-trilogi” , där böckerna har det gemensamt att de har Draguignan som ett slags epicentrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *