Förbud mot cirkulerade ägg!

I sanningen är det ett ofog detta att kalla saker vid sitt orätta namn! Den senaste flugan i den ängsliga staden Stockholm är cirkulerade ägg. Den tillresta lantisen, liksom den mindre ängsliga stockholmaren, måste, då den ställs inför utsikten att äta ett cirkulerat ägg, fråga sig vad som menas? Var det kanske så att några hönor stod där och tittade på en äggröra och då kom tuppen förbi och sa ”Här finns inget mer att se, cirkulera” och då la en höna i rena förskräckelsen ett ägg, som då anses vara cirkulerat? Eller är det bara ett ägg som kocken snurrat runt med ett tag, varefter det eventuellt stekts, kokats eller pocherats? Nej, ni ser, det är hart när omöjligt att förstå vad som avses och, i än högre grad, varför det skulle vara något man frivilligt vill stoppa i sig. vinifierat kräver ett omedelbart och ovillkorligt förbud mot cirkulerade ägg i allmänhet och som restaurangvara i synnerhet!nominerade-dryck-matbloggspLizzy-cover! Thin Lizzy! Lizzy-cover! Thin Lizzy!

2 svar på ”Förbud mot cirkulerade ägg!

 1. Jag behöver hjälp.

  Måste verkligen ha fler flaskor av Lemelsons Pinot Noir men som bekant ingår den inte längre i SB:s sortiment.

  Hur går jag tillväga?

  En skandal att en sådan god PN för det facila priset inte längre går att finna i landet. Vad mer begär vinfolket?

  Hälsningar från en desperat människa

  • Tyvärr var efterfrågan på Lemelsons underbara viner nära 0… Kanske någon annan försöker importera dem framöver, men i väntan på det är nog enda sättet att komma över några flaskor att beställa direkt från gården eller kanske att undersöka om de exporterar till något annat land inom EU och beställa därifrån. Här en länk till Lemelson: http://www.lemelsonvineyards.com

   Det enda jag kan rekommendera som ersättare är Ponzis viner som finns i Sverige – prova i så fall gärna deras enklaste PN (kallas Tavola): https://www.systembolaget.se/dryck/roda-viner/ponzi-7409101

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *