Förbud mot smådamer med stora, lösa hundar

På förekommen anledning, vill er utsände bland de sönderbitna extremiteternas kärva och av stygn hoptråcklade värld kräva ett omedelbart förbud mot små tanter med stora, okopplade hundar. Smådamer som trotsar förbudet och, i skogen eller annan allmän plats, går lösa tillsammans med sina jättehundar, ska med omedelbar verkan sättas i fängsligt förvar, och där via hugg och slag manas till besinning. Endast undantagsvis ska belöning utgå för inlärt, nytt beteende.I sådana fall då den lilla tanten dels ursäktar sitt kriminella beteende med ”det gör ingen skillnad om jag använder koppel, jag orkar ändå inte hålla honom”, dels, under pågående, vildsint attack från hennes lösspringande jättehund, sätter sig på marken med vitt skrevande ben och säger ”oooh, jag tror jag svimmar!”, ska hon, sedan situationen på något vis trots hennes beteende ordnat upp sig, sättas i tvångströja och föras till närmaste vildhundsgrop uti vilken hon ska kastas och lämnas under tid som inte får understiga en månad.Hundmusik.

6 svar på ”Förbud mot smådamer med stora, lösa hundar

    • Haha, ja, men det var tanten utan kontroll som var dum inte hunden, och nu fick jag ge hunden lite stryk (fast jag kanske fick om inte mer stryk så i alla fall fler och mer omfattande blessyrer…) fast jag egentligen hade velat spöa lilltanten rejält och relativt sett känner jag att hon befinner sig närmre arkebuseringspatrullen än doggen.

  1. Men va f… det finns ju minijyckar som tant kan ha i handväskan. Hur tänker människan? Trist att jycken alltid får skäll å smäll när det är ägarna som har noll kontroll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *