Förbud mot Marshallmissbruk!

Det är lika upprörande som obegripligt att det kunnat undgå kreti och pleti, att Marshall i likhet med vissa andra väl utvalda varumärken som Vox, tillhör världens musiker i allmänhet och gitarrister i synnerhet och att den som ikläder sig ett par Marshallhörlurar utan att vara en sjutusan till gitarrist eller åtminstone en medioker pianist eller en misslyckad triangelspelare, begår vad samhället inom kort efter detta inlägg kommer klassificera som en inte bara smutsig utan också direkt kriminell handling, vilken ska lagföras och åtgärdas med stränga straff, vilka kommer få terapin och bestraffningen i A Clockwork orange och Peter Jöbacks 110 veckor på Svensktoppens första plats med Guldet blev till sand att verka som en nanosekund i de i bestraffningssyfte använda slagdängornas monotona värld. 

Om någon mot förmodan går runt i Marshallhörlurar utan att själv ha pluggat in en Les Paul i en Marshall och ställt alla volymkontroller på max eller ens ha hört Dave Edmunds, Eric Clapton eller Bill Nelson göra det, ska den rättsinstans som får nöjet att tillrättavisa elementet som inte hörsammat förbudet mot Marshallmissbruk inte väja för att tillgripa fasansfulla straff såsom att döma det kriminella element till minst fem års tvångsmedlemskap i och flitigt turnerande med Lasse Stefanz som doakör.

9 svar på ”Förbud mot Marshallmissbruk!

  1. Äntligen någon som ser problemet och överträdelserna i sin helhet! Stämmer till fullo, som varje gitarrist varit medveten om sen 1964! Äntligen kan den gamla fina skamstocken åter komma till heder!

    Som varje älskare av de ursprungliga Marshallstackarna, dvs 8×12 lådorna, förjänar det att påminnas om att förutom John och Pete i The Who hamnade de gargantuanska lådorna hos Steve och Ronnie i Small Faces. Mitt första favvo-röjar-band.

    I folkbildningssyfte delar jag här en länk med intressant information om Marshalls gudainspirerade produkter.

    http://www.thewho.net/whotabs/gear/guitar/marshallstack.html

  2. Marshall hörlurar har ju intet med förstärkarfirman att göra. De görs av ett svenskt företag, Zound, som har många fler varumärken, bl a Urban Ears. Namnet på lurarna är nog enda kopplingen till Marshall. Kvaliteten kan ju också diskuteras….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *