Förbud mot offentliga pippihelvetesmaskiner!

Du står där vid bagagebandet på Arlanda och väntar. Och väntar. För SAS landade i förtid igen och då får man vänta på bagaget. Helt okej. Om inte. Om inte någon idiot stod och visslade ”Här kommer Pippi Långstrump”, någonstans, i närheten, men var? Och, plötsligt!, så börjar ett par ändå större idioter vid bandet vissla med, tagna, får man anta, av stundens förnimmelse av barndom och oskyldig lycka samt glädjen över att få ansluta sig till en gemenskap av visslande fåntrattar och lallande idioter. I detta läge ingriper var vän av ordning och andra samhällets stöttepelare och söker roten till det onda. Döm om vår förvåning då vi efter en kortare tids undersökande verksamhet upptäcker att det till masspsykos kapabla oljudet kommer från en helvetesmaskin, som oavbrutet visslar ut sin grovt misshandlade och megamonotona version av Jan Johanssons välbekanta truddilutt och som är installerad av ingen mindre än Swedavia självt, alltså den som har ansvaret för landets större flygplatser inklusive Arlanda och som borde göra allt i sin makt för att stoppa samhällsomstörtande aktioner på våra flygfält. vinifierat kräver att ansvariga på Svedavia snarast spåras upp, hängs ut och avskedas, samt, inte minst!, kräver vinifierat ett omedelbart förbud mot offentliga pippihelvetesmaskiner!

4 svar på ”Förbud mot offentliga pippihelvetesmaskiner!

  1. Detta är första steget med avsikt att vänja Flygpassageraren till den ”klädseluppdatering” Swedavia har för avsikt att införa lagom till julruschen. Alla deras ansällda i ”yttre tjänst” skall då ha iförts Pippi-kostymering!

    Ett enda undantag från Pippi-schablonen har gjorts. Den anställde får bära ukrainska vittofflor.

    Instämmer helhjärtat med Författaren! Stäm i bäcken!

    • Haha, vilken flygplatsdystopi (samtidigt som vi måste erkänna att vi skulle gilla att se all Swedavia-personal iförd Pippi-mundering och ukrainska vittofflor…)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *