Förbud mot centrerade nytubstryck!

Somligt nytt känns sådär extra mysigt och lyxigt som bara somligt nytt kan kännas, och på den skala som detta extra myslyxiga mäts står en ny kaviartub en tidig morgon högst. Kort sagt: en ny kaviartub en tidig morgon är en lisa för själen.Eller med andra ord: en ny kaviartub är något så fantastiskt, något så dyrbart ja något snudd på så heligt som något kan bli. Och som med allt heligt gäller det att gå varsamt fram och att visa föremålet vederbörlig vördnad. Detta vet alla med en normal uppfostran, ett minimum av estetisk känsla och ett uns EQ och den som ger sig till att ge den nya, blanka tuben ett rejält tryck på mitten i sin obetänksamma och känslokalla iver att få kaviaren ur tuben, den individen är inte bara förtappad utan också att betrakta som kriminell och skulle det vara så att lagstiftaren ännu inte formulerat ett tydligt förbud mot centrerade nytubstryck är det i sanningen hög tid att göra det nu!Lämpligt straff för den som ägnar sig åt centrerade nytubstryck är ett år, under vilket det kriminella elementet varje dag ska väckas i ottan av ett obehagligt tryck av en kall hand på magen, på uppfostringsanstalt med fokus på handhavandet av hushållets heliga pryttlar och doningar. Särskild vikt skall läggas vid respekt för kaviartuben. Skulle det visa sig att den som utdelat ett centrerat nytubstryck på husets sprillans nya Kalles Kaviar-tub är en individ av ens eget kött och blod skall utöver nyss nämnda påföljd  kommande lördags lördagsgodis anses vara förverkat.

Musik, Peter Green-maraton: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

6 svar på ”Förbud mot centrerade nytubstryck!

  1. Tack Lars för all Peter Green, man kan bara luta sig tillbaka lyssna och njuta med ett glas HFE. Passar bra i dessa corona- och ruggsommartider. Vill gärna lägga till ”A fool no more”.

    https://www.youtube.com/watch?v=4oWmfG0uFBc

    Beträffande tubklämning på mitten så måste det med alla tillbuds stående medel bekämpas.

    • Ja, den är riktigt bra. Också. En anekdot för oss nördar (du har sannolikt redan koll) : Precis som i flera andra låtar på In the skies delar Green leaden i den här låten med den likaledes briljante Snowy White (i just A fool no more är mitt tips att Green leadar efter ca 4 min – vad tror du?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *