Förbud mot Antwerpen – nu!

De eländiga covid-tiderna har gjort att vi snart sagt dagligen överöses med förbud. Detta har i sin tur gjort att rättskaffens medborgare, suktande endast efter ordning och reda och ett uns rättvisa för den skötsamme och rättfärdige, har fått ligga lågt, ity i dessa dystra dagar, då det går tretton förbud på dussinet, försvinner ett välbehövligt förbud alltför lätt i mängden, men nu är det likväl dags för ett förbud! Staden Antwerpen, eller Anvers som den försåtligen försöker gömma sig som i den franska språkdräkten, har nämligen förbrukat de rättskaffens medborgarnas förtroende och på det skamligaste sätt utsatt er utsände på Belgiens ofarbara vägar för ett övergrepp så vittomfattande att inget mindre än ett förbud mot själva staden Antwerpen kan komma ifråga!

En stad som låter bygga om sitt vägnät på ett så försåtligt vis att också de mest rekorderliga bland de rekorderliga luras att ta fel avtagsväg, varmed de hamnar i den usla och numer förbjudna staden Antwerpens yttre kvarter och som, så snart den rekorderlige lurats in på stadens stinkande gator, låter fotografera denne och dennes bil och därefter skickar ett bötesföreläggande, ett bötesföreläggande!, därför att den nyss nämnde rekorderlige och i sammanhanget såväl aningslöse som oskyldige, ja rent av utnyttjade, tagit detta Sodoms gator i bruk under en tid som inte överstigit tio minuter med en dieselbil som denna korrupta stads höga herrar behagat bedöma som bötesgill!

Med anledning av att såväl den belgiska staten som det belgiska postverket medverkat till att detta Europas Sodom och Gomorra kunnat förfölja oskyldiga, laglydiga och föredömliga européer med löjliga krav på hundratals, hundratals!, euros för denna hittepå-brottslighet, som skapats av den kriminella ledningen för den numer förbjudna staden Antwerpen, måste vi också kräva ett förbud mot nationen Belgien!

 

Musik: Det numer förbjudna Belgiens bästa rockmusik, förbjuden för att inte skrämma den före detta nationens barn.

2 svar på ”Förbud mot Antwerpen – nu!

  1. Tyvärr så är det förutom i Belgien också miljözoner i Nederländerna och Tyskland i många städer. Det är i samtliga fall upp till dig som förare att kolla upp dessa miljözoner i förväg eller att lusläsa de lokala skyltarna. Jag brukar åka in på en bensinmack i städernas utkant och kolla upp läget. Antwerpen känner jag till mycket väl, brukar vara där 5-6 ggr per år. Miljö zonen i stan är ett par år gammal nu. Kan tyvärr inte hålla mig dig, få allt finns nedtecknat både på Vlaams, franska och engelska på webben är

    • Fast nu är det här ett kåseri om en vägomläggning som tvingar bilisten, som inte alls ska till Antwerpen, att i all hast köra en oplanerad rundväg som under något hundratal meter går genom en miljözon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *