Stark mat

Det ligger något duktigt i att tycka om stark mat. Och att ta mycket peppar när kyparen kommer fram med pepparkvarnen på krogen och undrar om han ska dra några varv med kvarnen. ”Ja, för helvete”, säger då de duktigaste. Som om deras hjärna tappat kontakten med smaklökarna.

6 svar på ”Stark mat

 1. På’rom bara Lasseboy.
  Ger de oss chili, ger vi tillbaka med bechamel!

  /Greger Supé R. Tastër
  ordförande i bevara smaklökarna smakliga

 2. I sanning ett sanningens ord i tid!
  Sagt av en man, vars huskors har för (o)vana att chilifiera allt. ”Vad tycks om min hemmaodlade chili?”

  • Det enda rationella sättet att ta sig an en kraftigt chilikryddad rätt är att misstänka den, rätten, för att egentligen, avklädd sitt chiliarmor, vara en bedrövlig anrättning som någon försöker rädda med en brännhet avledningsmanöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *