Kon(s)text

Ta en tur till Hjo i Pingst och besök Hjo Konstrunda. Annette Landin (Gottsundalivet) och jag visar det gemensamma projektet ”Kon(s)text” på Bryggan, nere i Hamnen. Hon målar, jag skriver, vi tolkar varandra. Vernissage fredag kväll 17 maj, utställningen öppen lördag-söndag dagtid. Här ett exempel på våra bilder och texter.

Paradox

Tiden rusar fram genom

livets lappade landskap

Det är få förunnat att

hinna förstå något alls

Men alla ser och hör och

tror sig förstå något, en

tid, sedan vet de att de

inte förstått något alls

Den grymma paradoxen,

eller den barmhärtiga

paradoxen, kanske, att

äntligen fatta när resan

nått sitt ofrånkomliga mål

4 svar på ”Kon(s)text

  1. Bra kombination. Jag tror att många målningar skulle bli mer uppskattade om konstnären hade bifogat en berättelse om vad hen menade med målningen. Lars beskrivningen höjer definitivt värdet på Anettes målning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *