Lustiga Schweiz

Plats: SK 2615 under inflygning mot Genève. Tidpunkt: cirka 11.00, torsdag 29 oktober 2009. Flygvärdinnan greppar miken, harklar sig lätt och gör sin plikt: ”De Schweiziska myndigheterna har bett oss meddela följande: Om ni nyser eller hostar i Schweiz, gör det i handen. Tvätta sedan handen noggrant. Detta var ett meddelande som de Schweiziska myndigheterna bett oss läsa upp.”

6 svar på ”Lustiga Schweiz

  1. Detta framgick inte av meddelandet från de Schweiziska myndigheterna, men min gissning är att man tydligt och resolut ska göra klart för bekantskapen att denne inte ska närma sig ety man har handen full av smitta. För ett mer utförligt svar var vänlig kontakta Schweiziska ambassaden i Stockholm.

  2. Detta framgick inte av meddelandet från de Schweiziska myndigheterna, men min gissning är att man tydligt och resolut ska göra klart för bekantskapen att denne inte ska närma sig ety man har handen full av smitta. För ett mer utförligt svar var vänlig kontakta Schweiziska ambassaden i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *