MDZ , SCL, LAX & SMF

Startade på kvällen i Mendoza, flög till Santiago och (vid midnatt) vidare till Los Angeles (framme cirka klockan sju på morgonen; som pigga och nytra läsare redan räknat ut är det fyra timmars tidsskillnad mellan Chile och Kalifornien), där international byttes mot domestic och en flight till Kaliforniens huvudstad Sacramento (tar en dryg timme), där flyg byttes mot bil och en tur via Lodi-trakten (där jag blendade lite på uppdrag av den svenska importören Enjoy) till Santa Rosa, där jag illaluktande, orakad och lite småtrött slocknade innan huvudet landat på kudden.

Desto mer obegripligt är det hur jag nu, klockan sex på morgonen, en tid som jag i normala fall inte ens skulle kunna mardrömma om att gå upp, sitter här och skriver det här inlägget på bloggen innan jag ska gå till gymmet och springa av mig den skrämmande morgonpigghet som just nu rider mig i en vild mara. På dagsprogrammet står sedan tre möten och lika många blendningssessioner. Ikväll blir det förhoppningsvis middag på One Market i San Fransisco innan kosan åter styrs mot hemmet.

Dagens möten handlar dels om kommande offerter i Sverige, dels om KFV Farmer´s Reserve (ska titta till årgången 2009 som nu är redo att levereras till Sverige, där den sannolikt lanseras i april – maj någon gång, när årgången 2008 är slutsåld).

PS Provade inte att hälla Samarin i champagnen på den här långflygningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *