NY i SF inget för julgranen

Nej, One Market var inte alls lika bra som vanligt: bullrigt (mest beroende på en fulltankad kontorsfest några bord bort, där deltagarna tävlade om att höras mest och att skrika den fyllefånigaste dumkommentaren med damgällast eller herrbullrigast högdecibelröst), otillräckligt med personal (ni vet, personalen är ständigt ett eller två steg efter, svettas och ser sig omkring med flackande blick och får be om ursäkt hela tiden och själv får man vara glad om man hinner beställa vin innan maten kommer) och utebliven rib eye steak, fordom husets specialitet. Av allt det där är det sistnämnda det mest irriterande. Deras ”All natural Angus New York steak” är inte tillnärmelsevis lika bra. Hittade däremot ett nytt vin, en snygg och stram pinot från Kalifornien, om vilken jag ska berätta så snart jag ”scoutat in” den till någon av de svenska importörer, Enjoy och Terrific, som bett mig hålla ögonen öppna efter nyheter i västerled.

4 svar på ”NY i SF inget för julgranen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *