Reklam för Farmer´s Reserve Chardonnay 2009

Det har gått en dryg månad sedan jag flaggade för nya den årgången av KFV Farmer´s Reserve Chardonnay. Provade om vinet för några dagar sedan och det har utvecklats (positivt) lite snabbare än jag trodde, vilket gör att det kan kategoriseras som drickfärdigt idag. Kvar finns, förstås, en hel del av den tropiska frukten från jästen, som nämns i det här inlägget, och visst kommer vinet att utvecklas positivt under lång tid framöver, men man behöver inte hälla 2008 i det längre, vilket jag tipsade om i det nyss nämnda inlägget. Passar också på att flagga för att det kommer en röd ”Farmer´s” i oktober, en Rhône-blend som påpassligt nog kallas KFV Farmer´s Reserve Ranger Blend.

Romantisk farmarmusik version 1, romantisk farmarmusik version 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *