Gör din egen klusterbomb

Vadan denna rubrik? undrar inte bara FRA, SÄPO och ett och annat troget Vinifierat-fan. Jo, någon kanske minns porrubriks-inlägget? Läs annars det först och ta sedan del av följande fakta: Hälften av alla vinifierat.se-besök per sökord den senaste månaden skedde via sökordet ”pornsex”, och som om inte det skulle vara nog med argument för en ny uppseendeväckande rubrik, kolla det här. Inför verklighetens surrealistiska dårskap står diktaren handfallen, som någon sa.

Fruktbomber

3 svar på ”Gör din egen klusterbomb

 1. Eftersom jag som du vet besöker denna blogg utan uppseendeväckande rubriker kan jag ju kommentera detta utan skam och konstaterr att du hamnat i dåligt sällskap.

 2. Hm. Nu undrar jag förstås om det möjligen är jag som är den som det varnas för…
  *ASG*

  Minns en annan blogg för en tid sedan (kan ha varit ”Finare Vinare”) som också listade en rad högst intressanta sökord som hans besökare hade använt för att hitta bloggen.

  ”Det som göms i snö, kommer upp i tö….”
  ”Ingen rök utan eld…”
  ”Den som söker han skall finna…”

  MVH / Mr Bad Compny :oD

 3. Mer intressanta fakta: det tar i medeltal 21 sek innan de porrsurfare som av misstag hamnar på vinifierat.se upptäcker att de faktiskt inte är på en porrsite och surfar vidare (detta leder mig till slutsatsen att porrsurfarna emellanåt inte riktigt har tid att se var de hamnar alternativt är vinifierat.se mer upphetsande än jag tror) . För övrigt är en icke ringa andel av dem som hamnar på vinifierat.se via sökordet pornsex danskar (har inte kunnat dra någon slutsats av detta). Jag återkommer med mer information om ett par månader då jag kunnat utvärdera hur väl klusterbomben slagit ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *