Medföljande mognad

Har ägnat några dagar åt det obeskrivliga nöjet att vara ”medföljande”. Ni vet en sådan där som politiker och affärsmän försöker få med sig gratis på sina resor. Skälet var att hustrun å sitt arbetes vägnar var tvungen att närvara vid en så kallad agility – tävling. Medan hon gjorde detta badade jag och gjorde något så meningslöst och larvigt som att spela minigolf och ägnade timmar åt något så meningsfullt som att reafynda på Fnac i Avignon. Hur mycket cd som helst för ”4 cd för 20 €”. Att jag redan bandat dem en gång i tiden och sedan köpt dem på vinyl, hindrar mig inte från att också köpa dem på cd. Återigen: nöjet av att gå i en skivaffär (även om nu Fnac inte är lika läckert som Rasputin) och nöjet av att bläddra och att fynda. Att vi inte är så många kvar med den inställningen visade månne expediten när hon nästan jublade över min fyndkorg… Hursomhelst inhandlade jag bland mycket annat en Quicksilver Messenger Service och jag inser att det var mycket vuxet gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *