Vin i Midsommar

Detta är en ogenerad hyllning till viner jag själv på ett eller annat sätt är inblandad i, å andra sidan hindrar inte det att vinerna är grymt bra (ja, herregud, vad trodde ni?) och synnerligen väl lämpade för midsommarhelgens begivenheter (passar jag på att säga för det snart är midsommar, men det är klart att de alltid är synnerligen väl lämpade). Stramt, rött grillvin i budgetklass, mer fruktigt eko -grillvin i budgetklass, ett snäpp upp till grillen, amerikansk eko-pinot ni högst sannolikt inte provat (nyhet i BS, läs mer om producenten), moderiktig eko – Beaujolais (nyhet i BS), vitt prat- och matvin i budgetklass, vitt mat- och pratvin snäppet upp, ta vilket vin ni vill från den här damen, allt är bra (har ni inte provat hennes Saint- Bris tidigare är det läge att göra det: Sauvignon blanc i Chablis), och så ett rosévin som sommarnattens leende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *