Eftersäsong med jazz & Olga Voichenko

Koktebel i september: Skepparmössorna har tunnats ut och det blinkande och skräniga tivolit, ett stenkast från strandpromenaden, är nedmonterat och ivägforslat till någon stadsfest på annat håll i Ukraina. Turisternas favoriter, de lekande hundvalparna framför hotellet, är nu en flock stora hundar. Den stekande hettan har mattats av och man kan tänka sig långbyxor på kvällskvisten. Dock smygstartar idag den stora, årliga jazzfestivalen Koktebel Jazz Festival. Hela dagen har busslaster anlänt med i första hand ungdomar som ser ut att komma direkt från Roskilde. Redan igår fylldes luften av kolliderande jazz, rock, rap, Olga Voichenko och en och annan berusad resande trubadurs snedsteg på gitarrhalsen och understundom falska sång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *