Champagne till Nyår & Höge Farao

Inte bara dags att beställa Jul-vin utan även Nyårs-champagne. En del vill bara ha en champagne på Nyår och då är det denna Blanc de Blancs för löjliga 299 sek som gäller. Andra vill ha en apertif-skumpa, en hummer-skumpa och en tolvslags-skumpa och det fick ni precis tips på om ni, vilket ni väl ändå för höge farao har fattat vid det här laget?, klickar på orden med streck under. Nyårsuppladdningsmusik.

2 svar på ”Champagne till Nyår & Höge Farao

  1. Att någon lagt in Finch på You Tube är ju fantastiskt, bedrövligt dock att inte fler än 665 varit inne och sett / lyssnat på detta sedan 2008. För övrigt är det nu beställt enligt ovanstående anvisning. // Göran J

  2. Det brukar allt som oftast stå ”under rated” i de inte sällan fåniga kommentarerna på You tube, men avseende superholländarna Finch är det frågan om inte ”under rated” är en underdrift. F ö noterar jag att du kommer att väl förpläga dina nyårsgäster… Gott Nytt År i förskott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *