Blå Chartreuse! Äntligen!

I samband med att vi tullade lite på Vinvännen Göran i Cannes vinlager häromdagen passade vi på att avsluta traditionsenligt med lite cigarrer och Chartreuse av olika slag. Det var då något gudomlig flög i Vinvännen Göran i Cannes och han sken upp och sa med ett fånigt leende på läpparna ”Får det lov att vara grön eller gul idag? Nej tack, jag vill ha blå!” och så skvätte han i hälften grön och hälften gul Chartreuse i sitt glas och satt där med världssensationen Blå Chartreuse! En sådan härlig gamäng han är, Vinvännen Göran i Cannes, och det är inte för inte han har ett förflutet som konsthandlare, för det här med färg det kan han.

2 svar på ”Blå Chartreuse! Äntligen!

  1. Jaa, så är det nog. Han är, som sagt en riktig gamäng och upptågsmakare den där Vinvännen Göran i Cannes och man kan verkligen undra hur han fick grön och gul V.E.P att bli blå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *