Monaco Grand Prix 2011: skomodet i Monte Carlo

Vid en tvåa på terrassen satt en man och en dam och drack Château Cheval Blanc 1970 och tittade i sina mobiltelefoner medan kvalet pågick som bäst. Självklart blir man nyfiken på vad en sådan man kan ha på fötterna. En närmare kontroll visade att han bar ett par rejält långa skor med mycket utdragen spets. De föreföll vara gjorda i krokodilskinn, som färgats i en självlysande nyans på gränsen mellan rosa och lila. Inte illa. Men än bättre var den lilla familjen snett bakom oss. Kvinnornas fotbeklädnader var ganska ointressanta, men far och son matchade varandra väl. Bortsett från deras frisyrer – snagg med tre centimeter lugg, hängande fritt i pannan – bar pappan ett par utsökta, välgjorda ukrainska vittofflor med förlängd spets och finmaskigt hålmönster medan sonen för dagen iklätt sig ett par loafersliknande vittofflor med ett mycket iögonfallande guldspänne på vardera flärpen.

5 svar på ”Monaco Grand Prix 2011: skomodet i Monte Carlo

 1. Snälla snälla Lars, kan du inte ladda upp en bild på en sån här extremt spännande vittoffel???? Jag kan ju knappt sova om nätterna, och på dagarna tittar jag på alla skor jag ser för att förhoppningsvis få en uppenbarelse.

 2. Haha, jag önskar verkligen att jag kunde göra det, jag har t
  o m smygfotograferat ett dussin ukrainska vittofflor, men jag måste göra om min
  sajt lite och framförallt tekniken för den samt sedan lära mig densamma så jag
  kan ladda in bilder på sajten, arbetar dock på det så endera dagen lär en
  vittoffla dyka upp även i bild! Annars är det nog störst chans att i Sverige få
  syn på de berömda pjucken om man beger sig till Arlanda och studerar kön som
  checkar in till Kiev..

 3. Roligt inlägg!- konstiga prioriteringar… (kan hända följde de kvalet via mobilen?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *