Birrigt

Att igår kommentera situationen i KD var ett avsteg från en vinifierat.se – princip. Händelser idag gör att ytterligare ett avsteg måste göras, för även om det är en aning mer betoning på ”tragi” än ”komiskt” i tragikomiskt i det här fallet, kan man inte annat än le åt Birros in- och, i vart fall för närvarande, uthopp i partiledarfrågan. Trodde SD var partiet som skulle göra en Ny Demokrati den här mandatperioden, men det verkar som att KD och dess rampljussökande hangaroundar tänker stå för den tvivelaktiga insatsen. Måste avslutningsvis citera DN: …”När Marcus Birro insåg att det inte skulle gå att kombinera tjänsterna som partiledare med programledarjobbet (för Kvällsöppet min anm.) ringde han till KD:s valberedning och drog tillbaka erbjudandet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *