Äntligen! Ukrainska vittofflor på bild

Äntligen har vinifierat.se tagit steget från det spartanskt sparsmakade till det klatschigt kitschiga och för första gången i bloggens historia visas därför här och nu ett par ukrainska vittofflor (storlek 43) på bild. Det är nu inte vilka vittofflor som helst utan ett par med smyckad flärp och dito häl – hälen har dessutom försetts med en praktisk och vacker dragplös – samt lufthål på ovansidan. Spetsen kunde varit mer markerad, men man kan inte få med allt på första bilden. På det hela taget ett snyggt hantverk som tar oss raka vägen till Koktebel.

3 svar på ”Äntligen! Ukrainska vittofflor på bild

    • Javisst är de underbara! På frågan hur jag kom över fotot nöjer jag mig med att aningen dunkelt svara, att den som söker den finner… Dock kan jag försäkra att den som åker för att se EM-fotboll nästa år kommer att få otaliga tillfällen att finna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *