Kalopsvinets nya kläder & Freddie Wadling

Viña Collado. Kalopsvinet. Har fått nya kläder. Ut med det gamla. In med det nya.

Picknickernas kejsare har fått nya kläder.

Vårstädning. Sätt på kalopsen. Duka fram korvarna. Sätt på grillen. Lyssna på Freddie Wadling.  Se på bilderna av Estelle. Lockar besökare. En masse. Till vinifierat. Njut av den nya etiketten. Specialdesignad. För Sverige. I tiden. Bär utan ansträngning hem flaskan. Lättviktsflaskan. Slå ett slag. För naturen. Njut av Freddie Wadling. Gå på picknick. I det gröna. Om ett tag? Tappa flaskan. På berghällen. Den håller. Okrossbar. Tillknycklingsbar. Kanske. Njut av Freddie Wadling. Varför inte nu? Eller kanske Blue for Two? Skapare av Årets Album. Redan nu.

2 svar på ”Kalopsvinets nya kläder & Freddie Wadling

    • Självklart! Och ju mer smakrik korv och/eller rejäl köttbit du har i, desto bättre. Undvik däremot pot-au-feu på kyckling till Kejsaren, kan bli lite för tunt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *